Së shpejti përdorimi i WhatsApp në desktop do të jetë shumë më i thjeshtë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Aktualisht WhatsApp Web kërkon skanimin e një kodi QR për të vijuar bisedat nga telefoni në kompjuter. Kështu verifikoni që telefoni juaj është i lidhur me llogarinë në WhatsApp.
Së shpejti përdorimi i WhatsApp në desktop do të jetë shumë më i thjeshtë
WhatsApp është një prej shërbimeve më të sigurta të komunikimit dhe versioni desktop së shpejti mund të bëhet akoma sigurtë. Të dhënat nga versioni më i fundit beta sugjerojnë se WhatsApp Web mund të pajiset me sigurinë biometrike të skanerit të shenjave të gishtërinjve.

Sipas WABetaInfo, WhatsApp Web e pret një përmirësim i madh sigurie. Versioni 2.20.200.10 do të bëjë të mundur përdorimin e verifikimit përmes skanerit të shenjave të gishtërinjve gjatë krijimit të një sesioni të ri WhatsApp Web.

Aktualisht WhatsApp Web kërkon skanimin e një kodi QR për të vijuar bisedat nga telefoni në kompjuter. Kështu verifikoni që telefoni juaj është i lidhur me llogarinë në WhatsApp.

Për ta bërë këtë duhej të hapni kamerën e telefonit dhe të skanonit kodin QR në ekranin e kompjuterit. Edhe pse procedura në fjalë nuk është e vështirë, nuk është aq praktike.

Përditësimi në fjalë mund të zëvendësojë kodin QR me skanerin e shenjave të gishtërinjve. Jo vetëm që skaneri është më i shpejtë por gjithashtu më i sigurtë.

Aktualisht nuk ka informacione se kur opsioni i ri do të jetë i disponueshëm. /PCWorld Albanian

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!