Shangai sjell së shpejti “Hollywood”-in Kinez!

Shangai do të sjellë së shpejti bazën e vetë për prodhimin e filmave dhe serialeve.

Projekti, që do të vendoset në afërsi të bregut verior të Suzhou Creek në qendër të qendrës financiare kineze, do të zhvillohet nga qeveria e Jing’an Qarkut dhe Shanghai Media Group.

Projekti do të mbulojë një sipërfaqe prej 300.000 metra katrorë dhe do të ketë studio të filmit dhe televizionit, qendrat e prodhimit, punëtoritë për ekspertë të industrisë, si dhe apartamente dhe hotele.

Zona do të ketë fokusin për filmin, televizionin, përmbajtjen digjitale dhe dizajnin. Turizmi gjithashtu do të përbëjë një pjesë të rëndësishme të projektit./IMA/