Shembulli për RTSH: Transmetuesi publik kroat, të ardhurat më të larta se çdo TV tjetër në vend

Transmetuesi publik kroat HRT ka të ardhura më të larta se të gjitha stacionet e tjera televizive të vendit.

Duke cituar të dhënat nga pasqyrat financiare më të fundit, të analizuara nga Fina, Polosvni raportohet se të ardhurat totale të mbledhura nga HRT në sektor ishin 2,3 miliardë kuna (309,4 milionë euro), që ka punësuar 2,781 njerëz, duke kërkuar 1.38 miliardë kuna.

Nova është në vendin e dytë me 324 punonjës dhe 391 milionë dollarë të ardhura, e ndjekur nga RTL Kroacia me 261 punonjës dhe 311 milion dollarë në të ardhura./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.