Shërbimi i ri streaming i Disney do të quhet Disney+

Presidenti dhe CEO i Disney, Bob Iger, zbuloi emrin e shërbimit të ri në streaming nga Disney, i cili më parë njihej si Disney Play, nga sot do të njihet zyrtarisht si Disney+. Shërbimi është planifikuar të hapet zyrtarisht në fund të vitit 2019.

Iger ka zbuluar gjithashtu sezonin e dytë të serialit  live-action Star Wars, që ndjek serialin e Diego Luna, Cassian Andor para eventit të Rogue One: Star Wars Story.

Përveç kësaj, Disney+ synon të sjellë një gamë të gjërë filmash dhe seriale, duke përfshirë tituj të rinj nga Disney/Pixar’s Monsters Inc. and Disney Channel’s High School Musical.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.