Shqiptarja Eleni Foureira pritet të përfaqësojë Qipron në Eurovision për herë të dytë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Të premten në mëngjes, shfaqja “Stin Folia ton Koukou” bëri një zbulim të papritur në lidhje me Eurovision 2021.

Gazetari Elisavet Kyritsi njoftoi se Eleni Foureira pranoi një propozim zyrtar nga RIK në mënyrë që të përfaqësonte Qipron në Eurovision 2021.


LEXO EDHE: Ja 4 skenaret se si mund të zhvillohet edicioni i ardhshëm i Eurovision


Kjo është hera e parë që RIK propozon zyrtarisht një artist për Eurovision 2021 dhe bëhet e ditur publikisht

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!