Skandale gjykatash ka dhe në SHBA, jo vetëm në Shqipëri! Ky është seriali që të gjithë shqiptarët “do të ngushëllohen”

Pas tre sezonesh në “The Following”, Kevin Backon është kthyer zyrtarisht në serialin City on a Hill në kanalin amerikan Showtime.

I vendosur në vitet ’90 në Boston, City on a Hill e vendos aktorin e njohur si një ish-agjent të korruptuar të FBI, Jackie Rhodes i cili bashkohet me  në avokat për të kapur një familje grabitësish makinash.

Në fund, rasti shfaq një skandal masiv brenda sistemit të drejtësisë penale të qytetit.

Pjesëmarrës në serial do të jenë aktorët Jonathan Tucker  dhe Mark O’Brien si vëllezërit Frankie dhe Jimmy, të cilët janë anëtarë të bandës së grabitjes dhe Jill Hennessy  si gruaja e Jackie Jenny. Seriali është bazuar në një ide origjinale nga Ben Affleck, i cili është  producent ekzekutiv bashkë me Matt Damon.

Seriali i ShowTime do të shfaqi premierën në vitin 2019, ndërkohë televizioni nga shfaqur edhe një “sneak peek” nga imazhet e para të tij./IMA/

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.