Sky Italia kryen demonstrimin e transmetimit te permbajtjeve Ultra HD

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Sky Italia, operatori kryesor i TV satelitor me pagese ne Itali, eshte duke programuar transmetimin e permbajtjeve Ultra HD duke perdorur teknologjine e komprensimit te te dhenave High Efficiency Video Coding (HEVC) ofruar nga piataforma e codifikim/transcodifikim Thomson Video Networks ViBE™ VS7000.

“HEVC eshte fjala e fundit e teknologjise per transmetimin e te dhenave Ultra HD dhe 4K, por vetem pak kohe me pare kjo lloj teknologjie ishte e pamundur per t’u vene ne perdorim, sepse nuk ishte e mundur krijimi i nje ambienti te tille produksioni in ambienti, u shpreh Massimo Bertolotti, drejtor i repartit te produksionit dhe inovacionit te Sky Italia.

Sistemi video ViBE VS7000 i Thomson Video Networks, nje nga te parat teknologji qe implementon standartin e ri HEVC, eshte krijuar per te ulur koston e administrimit te operatoreve ne shperndarjen e sherbimeve TV inovative, si WebTV dhe OTT, si dhe IPTV e kabllore.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!