Top Channel me aplikacion per smartphone dhe tablet

Tashme programet e pergjithshme, lajmet, rubrikat e Top Channel, i gjeni edhe ne aplikacion per smartphone dhe per platformat Android dhe Ipad e Iphone.

Applikacioni mund te shkarkohet ne link-et e meposhtem:
– iPhone & iPad – http://bit.ly/TCHiPhoneiPad
– Android – http://bit.ly/TCHandroid

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.