Sonte në “Stina e Qershive” – 02/06/16

gdrgrg.jpgPasi argëtohet në parkun e lojërave, Ëjkyja del të presë Burxhunë, por e rrëmbejnë. Arsyeja si gjithmonë është Mete. Të gjithë vihen në kërkim të saj, dhe për fat të mirë arrijnë ta gjejnë. Të rinjtë e lidhin Ajazin në një karrige dhe e lënë vetëm për vetëm me Ëjkynë. A do të arrijë ai t’ia thotë të vërtetën?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.