Sot në Dashuri e Tradhëtuar, Shumë Dashuri, Flakë Pasioni & Dhoma 306 | 15/11/2017

Dashuri e Tadhëtuar, ora 17:00 – 3Plus

Mona dhe Pradipi gjejnë paratë e fshehura në dollapin e Bulbulit. Kë do të akuzojnë ata për vjedhjen? Pradipi dëbon Shorjën nga shtëpia, por a do të tregojë ai të vërtetën e Anushkës?

Shumë Dashuri, 19:00 – 3Plus

Oriana zemërohet keq kur Alberto mbron Mian. E motra supozon se Mia ndien diçka për
Alberton. Bruno poshtëron Karolinën, teksa ajo përpiqet të shpëtojë martesën e tyre. Mia zbulon se Alberto dhe Oriana janë të fejuar. E përlotur, Mia rend në dhomë.

Flakë Pasioni, ora 21:00 – 3Plus

Çfarë do të bëjë Kerimi dhe familja e tij kur të mësojnë për fotografitë e Hyljasë dhe Xhemit? Si do të reagojë Zejnepja kur të kuptojë se e kanë mashtruar? Syhejla e detyron Bajramin të shkojë në punë, por a do të pranojë ai?

Dhoma 309, 21:45 – 3plus

Gjatë qëndrimit në Agva, Lale takon rastësisht ish të dashurin e saj, Ersinin Kurtullushi organizon një shëtitje në park bashkë me Niluferin dhe të bijën. Nergisi del për piknik me Sametin, por detyrohet t’i tregojë nënës së saj të vërtetën.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.