Sot nis prenotimi i biletave për ata që duan të riatdhesohen, komunikimi i Kryeministrit Rama

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kryeministri Edi Rama njofton se sot hapen prenotimet për të gjithë ata shqiptarë që duan të riatdhesohen nga Roma ditën e shtunë. Rama zbulon edhe shumat financiare, sa do iu kushtojë udhëtimi dhe karantinimi 14-ditor në hotelet e Durrësit këtyre qytetarëve.

Mesazhi i Ramës:
SOT HAPEN PRENOTIMET PËR FLUTURIMET E RIATDHESIMIT QË NISIN TË SHTUNËN NGA ROMA
PAKETA DO TË JETË 100€ PËR FLUTURIMIN QË DO TË PAGUHEN NGA PERSONI DHE 21€ NË DITË PËR AKOMODIMIN 14-DITOR NË HOTEL, PREJ TË CILAVE 14€ DO TË MBULOHEN NGA QEVERIA PËR FJETJEN E SHËRBIMIN, NDËRSA VETËM 7€ DO TË PAGUHEN NGA PERSONI PËR USHQIMIN
BESOJ SE KJO PAKETË ËSHTË MËSE E ARSYESHME E FALENDEROJ AIR ALBANIAN DHE OPERATORËT TURISTIKË PËR MIRËKUPTIMIN DHE KONTRIBUTIN E TYRE ME ZEMËR SHQIPTARE NË KËTË NISËM ASPAK TË LEHTË, PËR SITUATËN E NDËRLIKUAR QË PO KALOJMË