“Stambolli i Kuq”, filmi që do të bashkojë Halit Ergenç dhe Tuba Büyüküstün | TRAILER

“İstanbul Kırmızısı” i përshtatur në shqip si Stambolli i Kuq, kështu titullohet filmi më i ri nga kinemtografia turke nën drejtimin e Ferzan Ozpetek i cili ka mbledhur së bashku disa nga aktorët më të mirë turk, si Halit Ergenç mjaft i njohur për rolin e tij në “Sulltanin e Madhërishëm”, Tuba Büyüküstün e njohur gjithashtu si Elifi tek “Diamante dhe Dashuri”, Mehmet Günsür dhe Nejat İşler.

Kompania e produksionit ditën e sotme ka shfaqur në rrjetet sociale edhe trailer-in e filmit i cili do të shfaqet në kinema duke filluar nga 3 Marsi 2017. Prodhimi do të flasi mbi historinë e Orhan (Halit Ergenç) i cili rikthehet për disa ditë në Stamboll pas shumë vitesh largese, ai aty gjen dashurinë kur takon Neval (Tuba Büyüküstün).

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.