Star TV zgjidhet kanali më i mirë Turk

“Turkey Youth Turkey”, eventi i përvitshëm i cili zgjedh brandet më të mira të Turqisë në 23 kategori, në një proces anketimi me rreth 4,500,987 vota, ka përzgjedhur brandet më të mira të vitit, ndër to edhe televizionin më të mirë të vendit.

Ku televizionit të famshëm Star TV i është akorduar çmimi i Televizionit më të mirë në Turqi duke kulmuar me çmimet që ka grumbulluar këtë vit: Televizioni më i mirë i Lajmeve, si edhe një çmim nga eventi i përvitshëm i Palmës së Artë.
Star TV çdo vit transmeton një numër të konsiderueshëm premierash botërore spektaklesh dhe serialesh, duke përfshirë këtu serialet më prestigjioze të distiribuara dhe më të ndjekura në Ballkan dhe jo vetëm./imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.