Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Emisioni investigativ Stop rikthehet me sezonin e dytë duke filluar nga e hëna e 5 shtatorit, ora 20.00, në TV Klan.

Këto ditë ka filluar transmetimi i spoteve televezive, më i fundit me protagonist dy moderatorët Sajmir Kodrën dhe Gentian Zenelaj.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!