VIDEO | Stresi kërcënon Ramën: Shkarko Ardi Veliun ose do të xjerr g*joret me Alketa Vejsiun dhe femrat e pushtetit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

“I kam me fakte Edi Rama, kam shumë respekt për zonjën Linda, zonjë e nderume, por për ty jo. Kij kujdes se do ti nxjer sekretet. Nuk kanë faj familjarët e tuj. Ja gjall a vdek kam me ti nxjerrë krejt  nëse nuk dorëzo Ardi Veliun. Të tjerat do ti nxjerrë shumë shpejt. Natën e mirë shihena në shesh e nuk më ha hiç edhe nëse më coptoni.”- thote Stresi.