Sulltanesha Hymanshah largohet nga haremi, ja se çfarë do të ndiqni sonte! | 28/03/2018

Sulltaneshë Hymanshah detyrohet të largohet nga Haremi.

Kjo është një tjetër fitore e Sulltaneshë Kosem e cila tashmë mund të drejtojë e vetme në sarajë.

Vetem Zylfikari është ai që do ta ndjejë mungesën e Hymanshah.

A do t’i rrëfejë Safija Skënderit se ai është djali i saj?

Kush është vajza konkubine që do të sillet në harem nga Safija dhe Hymanshah?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.