Tashmë mund të mbyllni profilin tuaj në Netflix nëqoftëse e ndani abonimin me të tjerë

Më në fund Netflix ka sjellë një opsion tepër të kërkuar për të gjithë ata që prej kohësh kanë kërkuar pak privatësi për llogarinë e tyre në Netflix.

Nëse e keni ndarë abonimin dhe me miqtë, shokun/shoqen e dhomës, apo shoqen e ngushtë të së dashurës tashmë nuk do të shqetësoheni se do t’iu “spiunojnë”.

Më poshtë gjendet dhe mënyra si ta kyçni profilin tuaj personal.

  • FAQEN DUHET TA HAPNI NGA KOMPJUTERI JUAJ OSE NGA CELULARI POR NË VERSIONIN “DEKSTOP” TË BROWSER-IT. KLIKONI AVATAR TUAJ DHE NË TË CEPIN E DJATHË KU GJENDEN DHE CILËSIMET E NETFLIX, ZGJIDHNI “ACCOUNT”.

  • PASI TË HAPET FAQJA E LLOGARISË, SHKONI NË FUND KU GJENDET MODULI I KONTROLLIT TË PRINDËRVE DHE KLIKONI PROFILIN TË CILËT DËSHIRONI TA KYÇNI DHE KLIKOJENI
  • PASI TË HAPET SEKSIONI I KONTROLLIT PRINDËROR, SHKONI TEK “PROFILE LOCK” DHE KLIKONI “CHANGE”

PARAPRAKISHT PARA SE TË AKTIVIZONI OPSIONIN DO JU KËRKOHET TË VENDOSNI FJALËKALIMIN E LLOGARISË, MË PAS MUND TË VENDOSNI KODIN QË DËSHIRONI.

Netflix të Mbarë!

InfoMedia Albania