Temptation Island së shpejti nis transmetimin edhe në Gjermani

Banijay Group ka konfirmuar sot se formati i tij i njohur reality show, Temptation Island, që do të nisë në Gjermani në RTL dhe TV NOW.

Siç u njoftua në media javën e kaluar, shfaqja do të prodhohet nga Banijay Productions Germany dhe do të transmetohet në 2019.

Temptation Island – Temptation in Paradise, do të shfaqi katër çifte në një krizë ku përmes udhëtimit në një vend për pushime verore, besnikëria e tyre do të testohet në mënyrë dramatike.

Ata do të kalojnë 14 ditë pa partnerët e tyre në plazhe të ndryshme, teksa do të jenë nën shoqërinë e një djali apo vajze tepër simpatike dhe sensuale./IMA/