“The Last Kingdom” Sezoni 3 – Traileri Zyrtar | VIDEO

Bazuar në librat më të shitur të Bernard Cornwell, seritë flasin për luftëtarin dhe heroin Uhtredin ndërsa kërkon të rimarrë të drejtën e tij – tokat e tij stërgjyshore të Bebbanburgut.

Sezoni 3 vjen më 19 nëntor.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.