WarnerMedia do të mbyll shërbimin streaming OTT, FilmStruck

WarnerMedia do te mbyll FilmStruck, shërbimin streaming OTT dedikuar filmave te vjeter dhe te huaj, independent, art house-style prodhuar nga Turner’s Classic Movies dhe The Criterion Collection.

Filmstruck do të mbyllet zyrtarisht ne datë 29 Nëntor. Sipas një deklarate për shtyp të transmetuesit, arsyet që sollën këtë vendim janë audienca e ulët që ky shërbim po gjeneronte.

FilmStruck është një joint venture midis Turner International’s Digital Ventures & Innovation Group and Warner Bros. Digital Networks. Shërbimi ishte i disponueshëm në US, UK dhe sëfundmi u lëshua edhe në Francë dhe Spanjë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.