The Voice Kids 2, ja datat e audicioneve!

Tashmë të gjithë do të bëhemi gati për një edicion të dytë të The Voice Kids, i cili këtë herë do të vihet në kërkim të artistëve të vegjël të moshave 6-14 vjeç.

Top Channel ka publikuar gjithashtu edhe datat e audicioneve si më poshtë:

  • 9 Shtator 2017 – Audicioni i Tiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00
  • 12 Shtator 2017 – Audicioni i Vlorës, Pallati i Kulturës, ora 13:00
  • 15 Shtator 2017 – Audicioni i Prishtinës, zyrat e Top Channel, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ora 13:00
  • 19 Shtator 2017 – Audicioni i Korçës, Biblioteka e Fëmijëve, ora 13:00
  • 22 Shtator 2017 – Audicioni i Shkodrës, Qendra Kulturore e Fëmijëve, ora 13:00

Për të gjithë ata që e kanë të pamundur ardhjen në datat më sipër, mundësia e fundit për të qenë pjesë e ‘The Voice Kids’ është më:
14 Tetor 2017 – Audicioni i Tiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00

Ndërkohë me shumë gjasa duke parë ditët e audicioneve, spektakli mund të fillojë në muajin Nëntor.

Mister mbetet edhe prezantuesi, pasi ende nuk dihet nëse Ledion Liço do të jetë ai që do të drejtojë versionin për fëmijë të The Voice apo një tjetër moderator i ekranit të Top Channel. Por se këto dhe të tjera detaje, do t’i mësojmë shumë shpejt, qëndroni me IMA!/imalbania.com/