Shtëpi Kinema Tom Hanks bëhet pjesë e filmit biografik “You Are My Friend”

Tom Hanks bëhet pjesë e filmit biografik “You Are My Friend”

Tom Hanks do të marri një tjetër rol në një personazh real.

Siç raporton Variety, 61 vjeçari do të luajë rolin e personazhit ikonik të televizionit amerkan Mr. Rogers në filmin e rradhës biografik, “You Are My Friend”.

Filmi do të prodhohet nga TriStar Pictures, skripti i së cilës është shkruar nga Micah Fitzerman-Blue dhe Noah Harpster, dhe drejtuesi i “Ditari i një vajze Adoleshente” do të drejtojë gjithashtu punimet e përgjithëshme në film.

 

You Are My Friend do të fokusohet në në miqësinë e ngushtë midis Roger dhe gazetarit Tom Junod. Historia ndjek një gazetar i cili ka një imazh në televizion. Megjithëse ai pranon me padurim detyrën në fillim, zbulon se perspektiva e tij  mbi jetën transformohet sapo të njihet me zotin Rogers.

Aktori Hanks nuk është i pa njohur me role të tilla realë. Së fundmi, ai ka performuar personazhin e kryeredaktorit të Washington Post Ben Bradlee në filmin e nominuar për Oscar, The Post./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ky website përdor “cookies”. Duke lundruar në website ju pranoni përdorimin e këtij informacioni nga ana jonë. Njihuni me politikën tonë të privatësisë.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close