Top News ndryshon faqosjen grafike

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kanali all news i Top Media në këtë vit të ri vjen me një faqosje të re grafike.

Kjo është hera e parë që kanali bën një ndryshim në grafikë, edhe pse kemi rë bëjmë me një rifreskim pasi struktura dhe ngjyrat janë po ato.


Cilin program vendosët të ndiqni mbrëmjen e Vitit të Ri?
VOTO

Do të na kishte pëlqyer të shihnim një ndryshim rrënjësor si në grafikë edhe programacion të Top News, i cili në kohën e Tanit pretendonte të ishte burimi i vetëm i informacionit të besuar.