Top Talent do të ketë një sezon të dytë, zbuloni më shumë!

Top Talent do të ketë një sezon të dytë dhe vjen me një kategori të re.

Formati origjinal i Top Channel rikthehet së shpejti në ekran në sezonin e ri. Talent Show në kërkim të Gazetarëve, Prezantuesve, këtë vit do të ketë edhe një kategori të re si, atë të Interpretuesve në zhanre të ndryshme.

Top Talent rikthehet në ekranin e Top Channel në një format ndryshe në sezonin e dytë që do të marrë përmasat e një spektakli të vërtetë.

Aplikimet për tu bërë pjesë janë hapur deri në datë 20 shkurt 2019. Për të aplikuar mjafton të vizitoni web-in e Top Channel.