Top Talent vazhdon, hap aplikimet për edicionin e tretë!

Spektakli i talenteve në Top Channel, Top Talent, vazhdon edhe për një edicion të tretë.

Me synim gjetjen e talenteve për gazetari, prezantim, muzikë dhe zhanret e aktrimit, spektakli ka hapur aplikimet për pjesëmarrje ku dhe këtë herë nuk vendos limite për moshën e pjesëmarrësve.

Top Channel fton të gjithë të interesuarit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali I Zi dhe Diaspora të aplikojnë në faqen e dedikuar http://aplikime.top-channel.tv/toptalent/ deri më 20 Nëntor 2019.

Televizioni gjithashtu ka vendosur në dispozicion dhe një email për të gjithë ata që dëshirojnë të marrin informacion rreth pjesëmarrjes në Top Talent.

IMAlbania.com

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.