U infektua në QSUT pasi vizitoi bashkëshortin që vuante nga leuçemia

Një tjetër rast pozitiv me COVID-19 rezulton në Fier. Këtë herë ka dalë pozitive ndaj virusit një grua nga Libofsha, e cila mësohet se mund të jetë infektuar në mjediset e QSUT në Tiranë, pasi vuan nga leucemia.

Gruaja ka marrë trajtimin në hematologji dhe është kthyer në shtëpinë e saj në Libofshë ku i është nënshtruar edhe tamponit duke dalë pozitivë. Tampon ka bërë edhe bashkëshorti i saj i cili fatmirësisht ka rezultuar negativ.

Një ditë me parë pozitive me COVID-19 doli edhe një tjetër grua e moshuar nga Patosi e cila kurohej po nga leucemia në QSUT, ku mendohet se është prekur nga virusi. Vijon gjurmimi i rasteve të kontaktit të personave të fundit që rezultuan pozitiv me COVID-19.