VIDEO SKANDALOZE në Lezhë, punëtori i rrugës rreh dhe godet me hekur priftin ortodoks

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Një punëtor i kontraktuar nga Bashkia Lezhë, ka ushtruar dhunë fizike ndaj priftit ortodoks të qytetit.

Videoja e dhunës është publikuar nga kryetari i FRPD-së në Lezhë, Albert Loçi.

Siç shihet edhe nga pamjet, prifti është goditur dhe është shtyrë nga një person i veshur me uniformën e punëtorit.

Sendi me të cilin ai e ka goditur priftin e moshuar mendohet që të jetë hekur.

Postimi i kryetarit të FRPD-së Albert Loçi:

Prifti Ortodoks i Lezhes z.Koço Kapedani, rrihet nga punetoret e firmes se kontraktraktuar nga Kryetari i Bashkise Pirro per “kryerjen e punimeve” dhe per dhunimin e qytetareve.

Mire se kjo firme ka disa muaj qe e ka shkatrruar Lezhen dhe lagjet e saj(Beselidhja,Gurra) dhe nuk mban pergjegjesi per afatin e kryerjes se punimeve,por tashme ka filluar te dhunoje dhe qytetaret Lezhjane.

Institucionet heshtin,drejtesia fle gjume ndersa Bashkia Lezhe e ka mendjen te vjedhe qytetaret e saj.

vjedhe qytetaret e saj.