Vonon publikimi i emrave të çmimit “Personazhi i Vitit” në Top Channel

Sikurse jemi mësuar Top Channel çdo fund vit, gjatë muajit dhjetor, organizon votimin për Personazhin e Vitit. Nëpërmjet një ankete online në website-in zyrtar publiku ftohet të bëhet pjesë duke votuar gjatë dy fazave. Faza e parë ku votohen 5 personazhet më të spikatur të vitit sipas preferencave të publikut ka perfunduar ditën e djeshme 20 dhjetor 2015, e ndërkaq referuar website-it duhej të kish filluar faza e dytë, por që mesa duket këtë vit ka hasur nje vonesë që nuk dihet kur do të përfundojë.

top channel personazhi 2015

Faza e dytë duhet të kishte tashmë 20 personazhet e votueshëm online, 10 personazhet më të votuar nga publiku dhe 10 personazhe të zgjedhur nga Top Channel.

Faza e dytë që duhet të kishte filluar perkatesisht dje do të përfundoj më 30 dhjetor, ndërsa fituesi i çmimit “Personazh 2015” do të shpallet më 31 dhjetor, gjatë edicionit të fundit të lajmeve për vitin 2015.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.