Eshtë publikuar traileri i filmit komik “War Dogs”, që flet për aferat korruptive të armëve në Gërdec.

Protagonistë kryesorë janë Efraim Diverolin dhe Shkëlzen Berisha, djali i ish-kryeministrit Sali Berisha. Në film interpretojnë aktorët Johan Hill dhe Miles Teller. Bëhet fjalë për dy të rinj që bëhet tregtarë armësh për llogari të qeverisë amerikane. Ata fitojnë shumë para, duke mundësuar kështu një jetë luksoze.

Diveroli u bë i njohur për publikun në vitin 2008, si pronar i firmës që falsifikonte origjinën e fishekëve kinezë në Gërdec, duke ia dërguar ushtrisë amerikane në Irak. Pas arrestimit ai u dënua me burg.

Filmi “War Dogs” do të ketë premierën në kinema në muajin gusht.