Xhesuri dhe e Bukura: Një aksident me pasoja…, ja ç’do shihni javën e ardhëshme | SPOILER

Njerëz në qelinë e Tahsinit i kërkojnë këtij të fundit para në këmbim të jetës së tij.

Hulia është e tërbuar me sjelljen e Xhahides.

Çfarë ka ndodhur mes Syhanit dhe Xhesurit?

Xhahide i thotë Syhanit që të heqë dorë nga Xhesuri. Cila do të jetë përgjigja e Syhanit?

Rizai vizitohet në burg nga Xhesuri dhe Banuja. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Në panairin e pranverës Syhan sheh Xhesurin, por ajo nuk ja del të afrohet me të.

Xhesuri është larguar tashmë me një kalë dhe Syhan nget makinën në përpjekje për ta gjetur.

Një aksident mund të jetë me pasoja.