Youtube së shpejti me pagesë!

Me shërbimet e abonimit në rritje dhe rritjen e shikueshmërisë, ndoshta radio do të jetë mënyra e vetme për të dëgjuar muzikë pa pagesë në të ardhmen.

Dëgjimi i muzikës pa pagesë në internet mund të jetë një gjë e shkuar, pasi shërbimet si Amazon dhe Google janë duke filluar t’i testojnë shërbimet e reja me pagesë që do të futen në shërbimet e tyre për muzikë.

Tani edhe YouTube do të lançojë një shërbim me pagesë deri në fund të këtij viti.

Music Key është duke u testuar në versionin beta që nga nëntori, dhe një tjetër shërbim premium pritet që të lansohet së shpejti në YouTube.

YouTube mendon se shërbimet me pagesë që do të futen në kanalet e ndryshme të cilat dëshirojnë që përdoruesit të paguajnë për të shikuar videot e tyre, do të jetë i suksesshëm, për shkak që kompania është shërbimi më i madh në botë i transmetimit të muzikës.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.