Zbulohet puna e tretë e Bieta Sulos, ja dokumenti!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pak ditë më parë, në media u publikua skandali i dy gazetareve Bieta Sulo dhe Mira Kazhani, të cilat ishin duke punuar në institucione shtetërore. Kujtojmë që Bieta Sulo është moderator e një emisioni ndërsa Mira Kazhani gazetare e cila kishte njëkohësisht edhe një portal privat.

Sipas raportimeve të CAN.al, mësohet se UKT-ja nuk është i vetmi institucion shtetëror ku ka punuar BBieta Sulo.

Kjo gjë vërtetohet edhe në bazë të dokumenteve që CAN.al i disponon, ku tregohet se tregohet se Bieta Sulo është punësuar në nëntor të vitit 2017, tek Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor.

Sikurse shikohet në dokument, Bieta Sulo ka punuar në këtë institucion deri në mars të vitit 2018, ku paga e saj ka qënë rreth 1 milion lekë.

Por, përpara se të fillonte punë në këtë institucion, Bieta Sulo ka qënë me leje lindje. Ajo ka sjellë në jetë djalin e saj KroiArt, në 13 maj të vitit 2017. Dhe vetëm 6 muaj pas lindjes është punësuar në një institucion shtetëror, ndërkohë që ishte ende me leje lindje.


Më pas në prill të 2018 është punësuar në UKT, deri në shtator të vitit 2018. Pra, Bieta Sulo përpara se të punësohej në UKT, ka qënë e punësuar në Fodin e Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, më pas ka shkuar në UKT dhe në shtator 2018 ka filluar emisionin “Ftesë në pesë”, në Top Channel.