Pezullohen nga puna tre infermirë në QSUT sepse po hanin briosh

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Shoqata e Infermirëve ka denoncuar pezullimin nga puna të tre infermiervë të shërbimit të Neurokirurgjisë, pasi ishin duke ngrënë molto.

Shoqata shkruan se infermirëve u është komunikuar që janë pezulluar nga puna deri në muajin korrik.

Postimi i plotë

“A nuk është turp që jo vetëm nuk zbatohet asnjë protokoll pune për Infermierët as orari i pushimit, as oret shtesë ,as ditët e festave apo fundëjavat. E për më tepër në këto ditë pandemie që po punojnë pa orar bëhen kotrolle të qëllimshme për të penalizuar Infermierët. Po në cilin vend të botës është e ndaluar të konsumosh diçka për të ngrënë gjatë punës (pasi në 8 orë punë çdokush ka nevojë për një pushim të vogël për të konsumuar diçka (ujë, kafe ose ushqim). A ka ngelur më gjë tjetër pa iu bërë Infermierëve të Shqipërisë e sidomos Infermierëve të QSUT.
Turp i madh për këdo që ka dhënë urdhër për të tilla kontrolle me tendencë dhe për të tilla masa ndaj Infermierëve që sot më shumë se kurrë duhen vlerësuar e jo shtypur”, shkruan shoqata.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!