Zbuloni emisionin e ri të mesditës në “INtv”

Ashtu si të gjithë televizionet, edhe “INtv” tashmë është duke zbuluar buqetën që do të ofrojë gjatë këtij sezoni televiziv për shikuesit.

Pas “Një Kat më Lart”, Ermal Peci rikthehet sërish në ekran këtë sezon me “Trokit” një emision në slotin e mesditës nga e hëna në të premte, në orën 11.00 – 14.00 së bashku me një personazh të modës dhe konkurseve të bukurisë, Sara Gjodeni.

Së bashku me ta do të jetë gjithashtu edhe Brenton Spahiu, shef kuzhine i cili do të sjelli për shikuesit receta unike.

INtv njofton se programi gjithashtu do të ketë edhe rubrika të shumta por gjithashtu edhe dhurata për shikuesit.

“Trokit” do të nisi sezonin e parë duke filluar nga e hëna e 24 Shtatorit në INtv!