10 filma ku seksi ka qënë aq intensiv sa janë cilësuar si +18 | VIDEO

Seks. Njerëzit e bëjnë! Të jep një ndjesi të mirë dhe është pjesë e natyrës tonë! Por për disa arsye specifike, Hollyëood-i mban ende atë qëndrimin “të mbrojë sytë tona të pafajshme” kur bëhët fjalë për këto skena erotike nëpër filma. Në pjesën më të madhe të filmave, skenat e seksit kanë qënë të pranueshme (por fëmijët të shoqëruar nga prindërit, sigurisht). E megjithatë janë edhe ato filma që e kanë marrë një pullë të kuqe, pasi seksi është cilësuar tepër, tepër intensiv. Hidhini një sy listës më poshtë (vetëm nëse jeni mbi 17 vjeç). /intv

‘The Dreamers’

 

‘Eyes Wide Shut’

 

‘Blue Valentine’

 

‘Showgirls’

 

‘Lust, Caution’

 

‘Henry & June’

 

‘Shame’

‘In the Realm of the Senses’

‘Blue Is the Warmest Color’

‘Y Tu Mamá También’

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.