A është ngacmuar seksualisht gjatë aktrimit? Flet Tinka Kurti…

Prej disa kohësh në botën e kinematografisë janë shtuar në masë akuzat për ngacmim seksual ndaj regjisorëve apo aktorëve të tjerë.

Ndaj këtyre akuzave ka reaguar edhe aktorja e madhe shqiptare Tinka Kurti.
Çfarë ndodhte në kinematografinë shqiptare, a kishte ngacmime seksuale ndaj aktoreve?!
“Absolutisht jo. Nuk guxonte askush. Flas për vete dhe për shoqet e mia.

Gjatë gjithë karrierës, teatrale dhe kinematografike nuk kam dëgjuar diçka të tillë.
Ne rrimin bashkë edhe 9 muaj në sheshxhirim, kur bënim filma. Se kishte dubla pafund.
Nuk kishte ngacmime. Përkundrazi ne shkonim mirë. Argëtoheshim pafund.
Nuk mund t`ia bëj kot diçka të tillë”, është shprehur ajo në një bisedë për TP.
Po edhe artistet e huaja në moshën e saj thonë të njëjtën gjë. /albeu.com/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.