Agjenti i antidrogës gjendet i vdekur nga COVID-19 në banesë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ai ishte infektuar nga koronavirusi. Lajmin për ndarjen e tij nga jeta e bëri me dije një miku i tij në “Facebook”.

“Sot më datë 20.11.2020, u shua një yll i vërtetë! Një njeri që vetëm mirë ka ditur të bëjë në jetë! Iku nga kjo botë shoku i mirë Florian Pema! Zoti e deshi më tepër se ne! Do na mungojë buzëqeshja e tij, harmonia e tij, shoqëria e tij! Do na mungojë optimizmi i tij! Flori ishte një Tirons i vërtetë, që gjithmonë transmetoi paqe dhe shpresë! Nje familjar i mrekullueshëm që sakrifikoi jashtëzakonisht për djalin dhe bashkëshorten! Një shok jashtëzakonisht i mirë ku gjithmonë kishe ndjesinë e harmonisë, mirëkuptimit! Zot pranoje në gjirin tënd, merre në parajsën e përjetshme!”

Edhe Drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu është prekur nga koronavirusi. Veliu është karantinuar në banesë, ku po merr mjekim, ndërsa në vendin e tij po qëndron përkohësisht Albert Dervishaj.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!