“Bad Moms” do të zhvillohet si një serial!

Fox është duke zhvilluar një projekt të ri për ta kthyer filmin e njohur “Bad Moms” në një serial.

Seriali do të jetë i bazuar në historinë që rrjedh nga filmi i cili goditi “box office-t” të tregut ndërkombëtar prodhuar nga STX Entertainment nën mbikqyrjen e Jason Goldberg dhe producentit Brant Pindivic. Projekti do të fokusohen tek jeta e nënave në realitet, por që projekti është ende në fazat e tij të para dhe detajet e tjera priten për t’u zbuluar në të ardhmen.

I realizuar në vitin 2016, “Bad Moms” kishte pjesëmarrjen e Mila Kuins, Kristen Bell dhe Kathryn Hahn, të cilat si një trio mamash i thanë “stop” të qënit prindër perfekt.

Filmi gjithashtu ka patur edhe një serial vitin e kaluar, i titulluar “A Bad Moms Christmas”./IMA/