“The Defiant Ones” nga HBO në Netflix

Platforma e streaming, Netflix ka njoftuar se seriali i shumë pritur “The Defiant Ones” i transmetuar më parë në HBO, do të lancohet në 23 Mars ekskluzivisht në Netflix në të gjitha vendet e botës duke përfshirë këtu edhe Shqipërinë.

Të pesta episodet e serialit do të jenë të aksesueshme menjëherë për të gjithë abonentët.

I vendosur katër dekada më parë, “The Defiant Ones” flet për historinë e Jimmy Iovine dhe Dr. Dre,i biri i betëm i një dokeri nga Brooklyn, të cilët po kalojnë një ortakëri tepër të vështirë./IMA/