Bieta Sulo, kryeredaktorja e Top Show tani një figurë e re në ekranin e Top Channel!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Bieta Sulo gazetare për më shumë se 10 vitesh në Top Channel, tashmë, është edhe një nga fytyrat e reja të këtij ekrani. Një vajzë e zgjuar dhe shumë kërkuese si edhe mjaft e bukur për të qëndruar vetëm prapa kamerave është kryeredaktorja e Top Show dhe sefundmi pjese e rregullt e programit Top Show Magazine si opinioniste përkrahe gjysmës së saj të zemrës, Alban Dudushit.

10933107_915548051802871_612511796_n

Pas largimit të Iva Tiços nga Top Show Magazine, Bieta ishte një emer mëse i denjë për ta zëvëndësuar atë. Bieta dhe Elona shoqërojnë moderatorin Albanin, përgjatë emisionit duke komentuar ngjarjet më kulmore të javës në botën e televizonit, artit dhe kulturës. Një enerrgji pozitive e re, e freskët dhe me komentet e saj të gjetura do vijnë në këtë sezon të ri televiziv në Top Show Magazine. Puna dhe përkushtimi i saj janë bashkuar më së miri për të arritur në një qëllim të vetëm, duke rrezatur fuqishëm që në daljen e saj të parë televizive në emisionin e kësaj jave.

IMA / G. Qerimi

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!