Breshkat Ninja: nje tjeter trailer nga filmi i ri!

Breshkat Ninja rikthehen pas 30 vite distance nga publikimi i librit te pare ne nje film me regji te Jonathan Liebesman dhe me produksion te Platinum Dunes te Michael Bay, Realizimi ne live action dhe CGI 3D i filmit te ri gjen ne cast Megan Fox (April O’Neil), Will Arnett (Vernon Fenwick), Alan Ritchson (Raffaello), Pete Ploszek (Leonardo), Jeremy Howard (Donatello) dhe Noel Fisher (Michaelangelo), sebashku me William Fichtner dhe fituesin e çmimit Oscar Whoopi Goldberg.

Breshkat Ninja do shfaqet ne sallat amerikane duke filluar nga 8 gushti.

Me poshte mund te shikoni trailer-in e ri qe eshte publikuar online: