CNN largon 300 punëtor nga puna

Kompania “Turner Broadcasting”, ka njoftuar se do të shkurtojë numrin e të punësuarve për rreth 10 për qind, i cili përfshin shkurtime vetëm në CNN, ku pa punë do të mbeten rreth 300 persona.

Në mënyrë që të zvogëlojë shpenzimet, gjatë javës së ardhshme do të humbasin vendin e punës 1475 punëtor, përkatësisht 14 mijë në mbarë botën, transmeton Telegrafi.

Pushimet nga puna do të ndjehen në “të gjitha nivelet” – programet informative, zbavitëse, për fëmijë dhe ato për të rinjtë, njoftoi kompania.

Burimi | Telegrafi

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.