Covid-19 detyron kinematografinë të “mashtrojë” për skenat e puthjeve

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pandemia e koronavirus ka bërë që çdo biznes të pësojë ndryshime në strukturën e të punuarit.

Kjo gjë ka ndodhur edhe në kinematografi. Rregullat e distanctancës sociale kanë pezulluar regjistrimet e filmave. Mirëpo së fundmi ekipi i EastEnders ka gjetur një mënyrë imagjinare për të krijuar skena intime pa krijuar rrezik.

Ata kanë vendosur që në skenat intime të përdorin partnerët e jetës reale të aktorëve.

Momentet kur dy personazhet duhen puthur ata do i filojmë pas udhëzimeve zyrtare dhe më pas atë skenë do e modifikojnë për ta vendosur në film.

Ata gjithashtu po vendosin ndarëse për aktorët që ndajnë të njëjtën skenë, këto ndarëse janë të padukshme për kamerën.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!