Del trailer-i i filmit biografik të Britney Spears | VIDEO

Britney Ever After, kështu do të titullohet prodhimi kinemetagrofik, i cili do ti kushtohet jetës së Britney Spears, duke treguar historinë e jetës së saj dhe se si ajo ngjiti hapat e karrierës ndër vite.

Filmi do të vij me aktore kryesore Natasha Bassett e cila do të mbajë edhe rolin e Britney.

Ditën e sotme ka dalë edhe teaseri i i parë i filmit biografik duke treguar disa nga momentetet më të rëndësishme, të karrierës së saj por edhe tepër kulminante.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.