Edhe programet tv gjermane pa praninë e publikut në studio

RTL synon të “mbrojë publikun” nga koronavirusi

Transmetuesit gjermanë po heqin publikun nga produksionet e tyre për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

RTL njoftoi se do të regjistrojë formatin Let’s Danceand Deutschland sucht den Superstar pa praninë e publikut në studio.

“Kjo do të thotë që grupi i transmetimit është duke përmbushur përgjegjësinë e tij për të mbrojtur publikun dhe kontribuesit nga infeksioni i mundshëm me koronavirusin, edhe pa ndonjë ndalim specifik,” tha RTL.

NDR gjithashtu tha se do të heqë audiencën live për shfaqjet e saj Anne Will dhe NDR Talk Show.

Në botën e esports, Kampionati Evropian i League of Legends në LEC Studio në Berlin do të zhvillohet pa praninë e publikut.

REKLAMA
loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.