Euronews Albania njofton datën e lancimit!

Kanali më i ri informativ në Shqipëri, degë e gjigandit botëror informativ në Evropë, “Euronews Albania” ka njoftuar datën e lancimit të programeve.

Pas pothuajse një vit pune, Euronews Albania ka njoftuar se transmetimet do të hapen më 21 Nëntor.

Euronews Albania vjen si i pari franchise i një media ndërkombëtare në Shqipëri, falë marrëveshjes së nënshkruar nga Euronews dhe IN Media në vitin 2018.

Hyrja në tregun e medias shqiptare të Euronews pritet të jetë një nga investimet më të fuqishme në sjelljen e informacionit të pavarur në Shqipëri.