Filmi “Bota” fiton çmim ne kompeticionin “East of the west”

Filmi “Bota” me regji dhe skenar te Iris Elezit dhe Thomas Logorecit, ka fituar cmim ne kompeticionin “East of the west” te organizuar ne Çeki. Ky produksion i “Era film” eshte i bashkefinacuar me qendren kombetare te kultures dhe ne bashkepunim edhe me Ministrine e Kultures italine. Ai eshte gjithashtu filmi i pare i realizuar me mbeshtetje te qendres kinematografike te Kosoves. Artistet pjesemares jane Artur Gorishti, Tinka Kurti, Erand Sojli, Flonja Kodheli etj. Ky kompeticion eshte festival i kategorise “A”, ndaj vleresimi i filmit nga producentet, eshte nje arritje jo vetem per kinematografine shqiptare, por edhe per promovimin e vendit tone. Festivali gëzon një vëmendje të madhe mediatike nga revistat më të rëndësishme në botë.