Filmi që s’duhet të humbin adhuruesit e ‘The Infinity Saga’

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Për të gjithë fansat e ‘Marvel Cinematic Universe’, më në fund, është bërë publike se cili film do të vijë në sagën e katërt. Këtë herë do të kemi mundësinë të shohim Avenger, Scarlet Johansson në debutimin e saj solo. Regjisori i filmit ka dhënë disa detaje pse pikërisht ky film do të jetë diçka unike për adhuruesit e Marvel.

Black Widow e Scarlett Johansson bëri debutimin e saj në MCU në fimin ‘Iron Man 2’ të vitit 2010 dhe ka bërë tetë paraqitje të mëdha deri më tani. Në filmin e ri, Black Widow, aktorja do të jetë protagoniste dhe do të shpalosë të kaluarën e saj misterioze. Pa dyshim që do të ketë shumë sekuenca emocionuese, aftësitë dhe dobësitë e Natasha-s dhe mënyrën si ndikojnë këto në luftimet e saj.


“Natasha është personazhi i vetëm që nuk ka superfuqi. Gjithmonë e kemi vënë përballë situatave të vështira dhe ajo gjithsesi ia del t’i kapërcejë ato. Mendova për gratë që sulmohen kur ecin nëpër stacionet e trenit, Natasha është njësoj si ato, e pambrojtur, dridhet kur mban armë në dorë e megjithatë nuk lejon që frika ta kontrollojë. Pikërisht këtë vetëbesim doja të përcillja me këtë personazh. Do ta shihni Natashën në prova të vështira e ajo do t’ia dalë të shpëtojë. Ju do ta shihni këtë personazh në aksion bashkë me sensualitetin dhe vendosmërinë e saj”, -shprehet regjisori.

Fansat kanë vite që kërkojnë një debutim solo të ‘Black Widow’ veçanërisht pas vdekjes së personazhit të saj në ‘Avengers: Endgame’. Natasha sakrifikoi veten në mënyrë që Avengers të mund të siguronin Gurin e Shpirtit gjatë Time Heist. Adhuruesit e saj kanë shpresë se filmi i ri do të provojë se ajo është ende gjallë.

Edhe pse parashikohet që meqënëse Black Widow nuk pati një funeral buzë liqenit si Tony Stark, filmi i ardhshëm do të jetë lamtumira e Scarlett Johansson.

Black Widow pritet të dalë në kinema më datë 6 nëntor të këtij viti.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!