FOX prezanton blerjen e “The Final Four” nga Armoza

Dana Walden dhe Gary Newman, kryesues dhe CEO i Fox Television Group, njoftuan dje se Fox ka urdhëruar serinë e konkurrencës së Këngës Armata Formats, The Final Four. Adaptimi lokal i SHBA do të njihet si The Four dhe do të prodhohet nga ITV Entertainment në bashkëpunim me formatet Armoza.

Final Four u zhvillua nga departamenti i zhvillimit të brendshëm të Armoza Formats, përfshirë Nehama Cohen, Elwin Vizetelly de Groot dhe Moshiko Cohen. Themeluesi dhe CEO i kompanisë, Avi Armoza, do të shërbejë si producent ekzekutiv i spektaklit./IMA/