TRT World vjen me një risi të re teknologjike

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Përdoruesit e pajisjeve të lidhura me Foxxum mund të shikojnë TRT World Live Stream, kanalin turk 24/7 të lajmeve. Aplikacioni i ri TRT World është në dispozicion në gjuhën angleze dhe synon një audiencë mbarëbotërore.

“Ne jemi të kënaqur të njoftojmë nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje me Foxxum. TRT World po forcon pozitën e saj në mbarë botën si një organizatë globale lajmesh dhe partneriteti ynë me Foxxum do të zgjerojë shpërndarjen e përmbajtjes sonë në çdo pajisje të lidhur me Foxxum. Ne do të vazhdojmë ta sjellim lajmin drejtpërdrejt auditorit tonë, kudo që janë dhe në cilëndo mënyrë që ata preferojnë ta pranojnë atë “, thotë Ibrahim Eren, drejtor i përgjithshëm dhe kryetar i TRT-së.

“Shoqëria e sotme do të donte të qëndronte e informuar mbi lajmet globale dhe deri më tani në ngjarjet aktuale.  Prandaj, është e rëndësishme për ne që të ofrojmë përmbajtje lajmesh nga pikëpamje të ndryshme të pikëpamjeve për të siguruar që të gjitha interesat e auditorëve tanë të përmbushen. TRT World është partneri i përsosur për të arritur këtë “, thotë Ronny Lutzi, CEO në Foxxum.